• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe woningen in de Kanaalzone

APELDOORN - De Kanaalzone wordt uitgebreid met een nieuw woongebied. Er worden vanaf volgend jaar circa 60 woningen toegevoegd aan de bestaande Vlijtsekade.

Verschillende prijsklassen
De Vlijt ligt langs Kanaal-Noord vlakbij het sluisje. Deze locatie wordt de komende jaren getransformeerd van bedrijventerrein naar woongebied. In deze fase worden circa 60 eengezinswoningen gebouwd in verschillende prijsklassen.

Wonen aan het water
De Kanaalzone verandert steeds meer van een voormalig industriegebied naar een fijne plek om te wonen. Bovendien wordt het één van de weinige plekken in Apeldoorn waar je aan het water kunt wonen.

Informatieavond
Later dit voorjaar wordt er een informatieavond georganiseerd voor omwonenden. Naar verwachting is de start bouw in 2020.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00