RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe stoffenwinkel Het StofNest na vertrek Jan Sikkes

Het StofNest, nieuwe stoffenwinkel in Apeldoorn opent op vrijdag 1 maart de deuren. Jan Sikkes sloot vorig jaar zijn laatste winkel in Apeldoorn als gevolg van een faillissement. ,,ik maak het weer mogelijk om dicht bij huis stof te kopen”, zegt Maaike Schiphorst, eigenaresse van de winkel.

Maaike: ,,Als je een idee hebt, dan wil je de stof eerst zien en voelen voor je het koopt. En je wilt misschien diezelfde avond nog starten. Daarom is een stoffenwinkel in de buurt zo fijn.’’ Maaike begon haar tienerjaren met het naaien van haar eigen kleding. Daar is ze sindsdien niet meer mee gestopt. Na jurken voor haar dochters en poppenkleertjes voor oppaskinderen maakt ze nu outfits voor haar kleinkinderen.

Met de expertise die ze heeft opgebouwd, weet ze precies welke stof je nodig hebt voor welk project. ,,De focus van Het StofNest ligt vooral op fijne stofjes voor baby- en kinderkleding.’’ Ook fournituren zoals ritsen en garen zijn verkrijgbaar bij de kassa en er is een ruim aanbod van vilt.

Ook kun je zonder inspiratie naar binnen lopen om ideeën op te doen. Er zijn kant- en klare- knutselpakketten en patronen om meteen mee aan de slag te gaan. Via de Instagrampagina van Het StofNest deelt ze verschillende projecten.

De eigenaresse kijkt uit naar de opening ,,Er is koffie en taart en voor iedereen een leuke attentie. Iedereen is uitgenodigd.” Deuren gaan open om 11.00 uur. Het StofNest zit aan de Asselsestraat 251E.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn