RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe predikant voor Grote Kerk

Dominee Hester Smits wordt de nieuwe predikant van de Grote Kerk Apeldoorn. Sinds september 2021, het moment dat dominee Bert Schüssler met emeritaat ging, was deze functie vrij. Dominee Smits heeft de afgelopen periode gewerkt in Leiderdorp en ze kijkt ernaar uit om in de Grote Kerk aan de slag te gaan.

Over de positie van de kerk zegt dominee Smits het volgende: ,,Toen de samenleving vanwege Corona op slot zat, kwamen mensen in de kerk graag een kaarsje aansteken of een praatje maken. Misschien is de kerk niet zo’n sterk merk, maar de deuren staan bij ons wel open en niet alleen voor kerkleden.’’ De dienst waarin Hester Smits zal worden bevestigd is op zondag 18 september, om 15.00 uur in de Grote Kerk.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn