RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe naam voor Drakenboot in concert

De organisatie van Drakenboot in Concert en het Drakenbootfestival vond het tijd voor een nieuwe naam voor de openingsavond van het evenement. Daarom gaat Drakenboot in Concert vanaf nu door het leven als Drakenpop.

Het Drakenbootfestival is een gezinsfestival, met activiteiten voor jong en oud, een heel weekend lang. Dit jaar is het evenement in weekend van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni. Op vrijdagavond kun je mee feesten tijdens Drakenboot in Concert met verschillende artiesten. Samen met je team kun je ook voor goud gaan tijdens de drakenbootraces op zaterdag (voor bedrijven) of zondag (voor buurten). In 2005 was de eerste editie van Drakenbootfestival. Jaarlijks openen ze de poorten voor zo’n 100.000 festivalbezoekers en 120 drakenbootteams.

Naast het concert en de races zijn er ook het hele weekend foodtrucks, theater- en cabaretshows, verschillende bands en een braderie. En voor de allerkleinsten is er het sprookjesachtige Drakenland. Een speelplek voor kinderen met allerlei verschillende activiteiten.

Line-up
De eerste namen voor Drakenpop werden onlangs al bekendgemaakt. Op vrijdagavond 16 juni treden op: DI-RECT, Antoon, Son Mieux, La Fuente, RONDÉ, MY BABY en Jaap Reesema. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan en kaarten zijn hier te koop.

Zaterdagmiddagmix
Alles weten over de aankomende editie? Luister dan morgen, zaterdag 25 maart, naar de Zaterdagmiddagmix. Presentatoren Hardy Altena en Chantal Zwaag praten rond 14.30 uur met organisator Eric-Jan Westen. Luister via de website of DAB+ kanaal 6D.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn