RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe lijsttrekker VVD Apeldoorn

Jeroen Joon is de lijsttrekker voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van VVD Apeldoorn. Hij is unaniem aangewezen als beste kandidaat om de VVD te vertegenwoordigen.

,,De afgelopen 4 jaar hebben we als grootste partij van Apeldoorn keihard gewerkt om Apeldoorn nog leuker, mooier, beter te maken. Dat heb ik gedaan als wethouder en eerste locoburgemeester door iedere dag dicht bij inwoners, ondernemers en organisaties te staan. Letterlijk’’  , legt Jeroen uit.

De komende periode wil de VVD verder doorpakken met de ontwikkeling van Apeldoorn. Het bestuur van de VVD is blij dat Jeroen zich blijft inzetten voor Apeldoorn. ,,Wat onze speerpunten de komende 4 jaar zullen zijn om Apeldoorn niet alleen nu, maar ook over 20 jaar woest aantrekkelijk te laten zijn, gaan we binnenkort vaststellen in ons verkiezingsprogramma.”

Eind november presenteert De VVD haar volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma eind november.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn