RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe expositie Kunst in Dok Zuid

Kunst in Dok Zuid luidt de nazomer in met een nieuwe expositie. Van 12 september tot en met 21 oktober bekijk je op reguliere openingstijden schilderijen van Mieke Vloon en papierkunst van Yvonne Huiskamp. De toegang tot Dok Zuid (1e Wormenseweg, Apeldoorn) is gratis. 

Schilderijen van Mieke Vloon  

Mieke Vloon noemt zich zelf vrijetijdskunstenaar. Na een burn-out en tijdens het mantelzorgen voor haar moeder is ze in 2012 begonnen met creatieve schilderlessen bij verschillende ateliers. Sinds 2016 is daar uitgebreide kleurenleer, materiaalkennis en het werken met diverse technieken bij gekomen. Mieke Vloon werkt met acryl, mixed media, marmerpoeder en zand.   

Papierkunst van Yvonne Huiskamp  

Nadat in 2014 haar werkzame leven stopte begon Yvonne Huiskamp als vrijwilliger bij papierfabriek De Middelste Molen. Piet Zegers, molenaar van beroep, leerde haar papier maken en scheppen en dat was het begin van haar kunstzinnige vrijetijdsbesteding.  

In 2015 ging Huiskamp in de papiermakerij Doesburg bij Ewald Wijers aan de slag, workshops geven op scholen in de gemeente Brummen en bij Villa Mondriaan in Winterswijk. Door te experimenteren met alle soorten vezels en het uitwisselen van ervaringen met andere papiermakers verdiepte ze haar kennis. Als autodidact volgt Huiskamp haar eigen weg. Haar werk is heel gevarieerd; ze maakt zowel objecten als schilderijen met papier. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn