RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe eigenaar voor Van Laarhoven Catering

Ton en Cobi van Laarhoven hebben na bijna 50 jaar ondernemerschap besloten om hun activiteiten over te dragen. In hun tienerjaren zijn zij gezamenlijk begonnen met ‘Van Laarhoven Catering’ en hebben dit uit weten te bouwen tot een van de bekendste cateraars in de regio voor de zakelijke & particuliere markt.

Opvolgster is Chantal de Haan, die al enige jaren een horecagelegenheid uitbaat op de FSG Campus. Daarnaast is Chantal zakelijk in de catering al enige jaren actief onder de naam Urban Café. De eerste grote groep waarvoor het eten werd verzorgd was de groep voetballers van de Global Football Academy. Daarnaast verzorgt zij voor de jongerengroep van Youngster al langere tijd de halal-maaltijden. Ook verzorgde ze ontbijt, lunch en diner voor 200 Oekraïense vluchtelingen op de campus.

Ton en Cobi hebben zelf het besluit genomen om hun catering activiteiten over te dragen. Formeel is dit geschied per 1 oktober 2022, maar Ton en Cobi blijven achter de schermen nog zeker actief, ook om hun opvolgster te ondersteunen en bij te staan.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn