RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe cursussen “Handiger worden op de computer”

Een afspraak maken bij de gemeente, berichten versturen of iets opzoeken. Dat kan allemaal op de computer. Denkt u wel eens: “Was ik daar maar wat handiger in?” Doe dan mee met de cursus Digiwijzer. Op donderdag 1 november begint er een nieuwe cursus in buurtcentrum ’t Vogelnest, Spreeuwenweg 1. Er start ook zo’n cursus op dinsdag 6 november in Don Bosco, Sluisoordlaan 200 in Apeldoorn.

,,De cursus is flexibel van opzet en er wordt sterk ingespeeld op de behoefte van de cursist. We zitten niet vast aan een strak stramien.” zegt Ineke Pardoen van Stimenz, ,,De mensen weten de weg naar CODA niet zo makkelijk te vinden. Deze cursus is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid en het versterken van zelfvertrouwen in het omgaan met computers. We hebben sinds juli dit jaar al meerdere cursussen gedraaid. Leerlingen zijn heel enthousiast. En het is dicht in de buurt.” Uitspraak van een cursist: ,,Ik wil dingen zelf doen en het niet steeds moeten vragen aan een ander.”

In zes keer Digiwijzer

De cursus duurt zes weken en u heeft één keer per week les van 9-10.30 uur. Er kunnen tien mensen meedoen. Een docent van CODA geeft de lessen en aan het eind van de cursus krijgt u een certificaat. Heeft u kleine kinderen? Die mag u meenemen. Wij zorgen voor oppas.

Meedoen

De cursus is voor iedereen. Het maakt niet uit of u van Nederlandse of buitenlandse afkomst bent. U mag meedoen als u niet aan het inburgeren bent. Voor de hele cursus betaalt u € 10,-.

Informatie en aanmelden

U kunt contact opnemen met Khadija Ben Azzouz, coördinator Opstap bij Stimenz, telefoon 088-78 46 464, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn