RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuw trainersduo voor Heren 1 Alterno

Volgend seizoen zal het eerste mannenteam van volleybalvereniging Alterno niet meer getraind worden door Lars Olav Massa. De 54-jarige trainer heeft onlangs te kennen gegeven na vier seizoenen bij Dros-Alterno op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Inmiddels is er opvolging gevonden in niet 1 maar 2 trainers. 

Na de aankondiging van Massa is de technische comissie (TC) van Alterno naarstig op zoek gegaan naar een opvolger. Die is gevonden binnen de eigen gelederen en de TC is dan ook verheugd te kunnen aankondigen dat Wouter Langendijk en Richard van Rijn volgend seizoen gezamenlijk verantwoordelijk zullen zijn voor het eerste mannenteam.

Richard van Rijn traint en coacht momenteel het tweede mannenteam. Wouter Langendijk heeft jarenlang gespeeld in het eerste team en zal die ervaring meenemen bij het coachen van de ploeg waarvan hij zelf lange tijd deel heeft uitgemaakt, in de tweede divisie.

Met het duo van Rijn en Langendijk meent Alterno een koppel in huis te hebben dat elkaar aanvult en in staat is om het team verder te ontwikkelen in de tweede divisie. De komende maanden zullen zij allereerst bezig gaan met het samenstellen van de selectie voor het nieuwe seizoen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn