RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuw evenement: karten in de binnenstad

Altios Cloud Experts en Businessclub Robur et Velocitas komen met een nieuw initiatief: Apeldoorn City Karting. Een nieuw evenement dat op zondag 2 juni gehouden gaat worden op het Marktplein.

Apeldoorn City Karting is een kartevenement in de buitenlucht waaraan 40 bedrijventeams uit Apeldoorn deelnemen. Zij zullen strijden om de Apeldoorn City Karting Bokaal mee naar huis te mogen nemen.

Deelnemers scheuren over het Marktplein van Apeldoorn voor de eer van hun bedrijf of organisatie. Inschrijven kan nog. Er zijn nog enkele startbewijzen te verkrijgen. Geef je hier op als team en race met elkaar op dit parcours in de binnenstad van Apeldoorn.

Dagprogramma
11.00 uur – Welkomstwoord
11.15 uur – Training
13.00 uur – Pauze
13.15 uur – Kwalificatie
17.00 uur – Finale
18.00 uur – Prijsuitreiking
*Tijden zijn onder voorbehoud

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn