• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nederlandse volleybalvrouwen sluiten groepsfase in Apeldoorn in mineur af

APELDOORN - De Nederlandse volleybalvrouwen hebben donderdag verloren van Polen in de laatste groepswedstrijd tijdens het olympisch kwalificatietoernooi. Oranje verloor in het Omnisportcentrum in Apeldoorn met 3-1 van Polen. De volleybalvrouwen waren al zeker van een plaats in de halve finale.

Nederland won eerder met 3-0 van zowel Azerbeidzjan als Bulgarije. Donderdag deed sterspeelster Lonneke Slöetjes uit Varsseveld opnieuw niet mee: zij bleef ziek aan de kant. De eerste twee sets gingen naar de Poolse vrouwen (25-20 en 25-23). Daarna deed Oranje iets terug met 23-25 in de derde set, maar daarna trok Polen de wedstrijd naar zich toe.

Door de zege is Polen nu ook zeker van de halve eindstrijd, waar verder nog Duitsland aan meedoet. Alleen de winnaar van het olympisch kwalificatietoernooi in Apeldoorn pakt een ticket voor de Spelen in Tokio. 

Zie ook:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn