RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Musest; geweldige band in Gigant

De film Muse: Drones World Tour schitterde al in vele bioscopen en zo ook in Gigant. Muse een van ‘s werelds beste bands trakteerde wereldwijd de fans op de muziek. Henri, een van de aanwezigen vertelde vol enthousiasme:  ,,De beelden waren overrompelend,  op een snelle en intense manier gefilmd, je werd snel mee gezogen in het fenomeen Muse”.

De afterparty bij de film vond plaats in de Popzaal van Gigant. De Nederlandse coverband Musest speelde de nummers van hun leermeesters op een geweldige manier.  Met nummers als Surpremacy, Starlight, Harmonica, Mercy en Knights of Cydonia werd het publiek in vervoering gebracht .

Begeleid door een mooie lichtshow bleken deze mannen in staat het publiek mee te voeren naar “Muse” hoogten. Zoals Henri het later na het optreden verwoordde:  “Ik moet even bijkomen . Wat een tsunami van geluid. Wat gaaf.”.

Deze coverband kwam zag en overwon Gigant. Het publiek ging compleet uit zijn dak en had de avond van hun leven. Zeker een band die wat mij betreft snel terug mag gaan komen

Gigant, Popzaal, 12 juli 2018

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn