RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Midwinter Marathon afgelast

De midwinter marathon editie 2022 gaat helaas niet door.

De Centraal Beheer Midwinter Marathon in het eerste weekend van februari is afgelast. Na intensief overleg met de gemeente Apeldoorn en de Veiligheidsregio over de noodzakelijke coronamaatregelen heeft het bestuur van de Stichting Marathon Apeldoorn met pijn in het hart moeten concluderen dat het organiseren van een volwaardig driedaags hardloopevenement met circa 14.500 deelnemers nu niet verantwoord is.

Dit betekent dat de Night Run op vrijdagavond, de Kroondomein Het Loo Marathon op zaterdag en alle afstanden op zondag zijn geschrapt.

De stichting heeft nog geprobeerd om het evenement te verplaatsen naar een weekend in april. Helaas was dat niet mogelijk.

De hardlopers ontvangen voor 1 februari hun inschrijfgeld min drie euro terug. De deelnemers aan de Kidsrun krijgen hun volledige inschrijfgeld van drie euro wel terug. De drie euro die bij de andere afstanden wordt ingehouden gebruikt de stichting om de tot nu toe al gemaakte kosten te kunnen dekken. De Stichting Marathon Apeldoorn ontvangt namelijk geen overheidssubsidie of tegemoetkoming uit een coronafonds voor evenementen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn