RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Met vragen over geld, zorg en welzijn kun je hier terecht

APELDOORN - Apeldoorners die zorgen of vragen hebben over geld, zorg en welzijn, kunnen vanaf nu terecht in Samen055. In de wijk de Maten is een centrum geopend voor sociale dienstverlening. Daarmee is het de eerste van vier die in Apeldoorn geopend worden.

Door: Bastiaan van Blokland

Inwoners kunnen er met allerhande issues terecht als het gaat over welzijn, opgroeien, opvoeden, werk en geld en zorg. Wethouder Nathan Stukker opende het centrum: "Met Samen055 zorgen we dat onze professionals dichtbij, midden in de wijk, hulp bieden aan hen die het nodig hebben."

Alles onder één dak

Aan het wijkcentrum werken diverse maatschappelijke organisaties mee en er zijn consulenten en zorgprofessionals aanwezig, zodat alle dienstverlening zich onder één dak bevindt. Dat was ook het idee achter de diverse Samen055-locaties, waarvan nu dus de eerste geopend is. 

Dit najaar opent Samen055 Zuid vanuit Dok Zuid. Komend voorjaar opent Samen055 Noord aan de Zilverschoon haar deuren en voor West en het centrum is de verwachting begin 2022 Samen055 West te openen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn