RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Met de komst van deze nieuwe partijen is bijna 85% verhuurd in Anklaar.

APELDOORN - Na de succesvolle opening van winkelcentrum Anklaar op 9 oktober jl. wordt binnenkort een aantal nieuwe winkels en horeca in het winkelcentrum geopend. Met de komst van deze winkels is bijna 85% verhuurd in Anklaar.

Winkelcentrum Anklaar is ruim 14.000 m2 groot en biedt een grote diversiteit aan winkels en horeca. Er waren nog enkele winkelunits vrij. Met de komst van nieuwe partijen is bijna 85% verhuurd in Anklaar.

Naast een nieuwkomer vestigen zich ook bekende gezichten.
Grillroom & Pizzeria La Villa komt terug naar de Anklaar, Viswinkel 't Ankertje, Okay Fashion & Jeans en damesmode Cecil/Streetone.

Grillroom & Pizzeria La Villa is geen onbekende in winkelcentrum Anklaar. Mahmut Goren en Marlena Goren – Kelava: "Het is fantastisch om weer terug te keren naar de Anklaar. Het voelt echt een beetje als ‘thuiskomen'." Bij La Villa kun je terecht voor ambachtelijke pizza's, vleesgerechten en diverse specialiteiten”.
 
Voor eigenaar Edward van Dijk van Okay Fashion & Jeans wordt dit de 31e winkel. Okay staat voor persoonlijke aandacht & service: "Een bezoek aan één van onze winkels moet daarom altijd een feestje zijn!"
 
Ook geen onbekende in Apeldoorn is Vispaleis Koelewijn. Met viswinkel ‘t Ankertje openen zij hun tweede winkel in Apeldoorn. Het doel van ondernemer Peter de Graaf: "Om de mensen in de wijk van zijn kwaliteit te laten proeven en genieten."

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn