RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Met de fiets of scooter naar de binnenstad?

APELDOORN - Op de fiets of scooter naar de binnenstad? Weet dan dat je je fiets of scooter vanaf 6 juni verplicht in een stalling of fietsenrek moet plaatsen. Doe je dat niet, dan wordt ie verwijderd.

Verboden fietsen te parkeren
Om te voorkomen dat er fietsen en andere obstakels zoals reclameborden, bakken of rekken met producten in de straten van de binnenstad de doorgang blokkeren waardoor het lastiger wordt voldoende afstand te houden van elkaar tijdens het winkelen voert de gemeente per zaterdag 6 juni een fietsparkeerverbod en uitstalverbod in in en rond de Hoofdstraat.

Hieronder zie je waar het fietsparkeerverbod straks geldt
Zomaar ergens je fiets even achterlaten mag niet meer. De fiets moet echt in de stalling of in een fietsenrek. Ondernemers zorgen voor het binnenzetten van de reclameborden, jij zorgt voor het stallen van je fiets in de stalling.

“Zo zorgen we voor vriendelijke binnenstad waar bezoekers op een veilige en verantwoorde manier tijd doorbrengen”, aldus de gemeente.

Scooters en brommers
De gemeente wijst erop dat er zes fietsenstallingen zijn waar je je stalen ros kunt stallen. Scooters en brommers kunnen in de stallingen bij het Caterplein en in De Serre (aan de Kanaalstraat).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn