RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Mensen wakker bij nachtelijke test luchtalarm

APELDOORN - Diverse mensen in het noorden en oosten Gelderland zijn in de nacht van dinsdag op woensdag wakker geworden omdat er iets misging bij het testen van het luchtalarm. Dat meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.

Volgens een woordvoerder is er vermoedelijk een vinkje niet uitgezet, waardoor alle palen voor het luchtalarm enkele korte geluiden uitstootten. Dat gebeurde tijdens een test die een keer in de 14 dagen wordt uitgevoerd. 

'We zijn niet overstelpt door telefoontjes, maar zagen reacties op Twitter. Daar hebben we ook onze excuses aangeboden. Meer kunnen we niet doen. Dit overkomt de beste', aldus de woordvoerder. Het geluid klonk niet als een echt luchtalarm, meer als een soort claxon.  

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn