• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Memphis Maniacs, passie en emotie

In de maanden maart en april 2019 brengt de band Memphis Maniacs de ‘Music for the Mashes Tour’ naar verschillende poppodia in Nederland.  Podium Gigant was, gisteravond  15 maart ‘the place to be’. Tijdens de shows worden grote hits samengevoegd, waardoor er een unieke combinatie van nummers ontstaat. De tour staat in het teken van het nieuwe album ‘Music for the Mashes’.

De heren lieten er dus ook geen gras over groeien. Knallen , knallen en nog eens knallen. De ene na de andere hit vloog de zaal in. Het mooie  van deze band is dat grote hits aan elkaar worden gesmeed. Het publiek ging volledig uit haar dak. Ook jong vrouwelijk publiek weten de Maniacs aan zich te binden. Een heerlijk avondje uit met vriendinnen en deinen op de muziek.

De show was van het begin tot het einde goed geregisseerd . Elk jaar komen de heren met iets nieuws en de creativiteit van deze band is hoog en gepassioneerd. Het was weer een avondje zinderen in Gigant

Gigant Popzaal 15 maart

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Radio Marihati
09:00 tot 11:00