RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Meer dan een miljoen kijkers volgden Apeldoorner Nard Kwast

Wat doet het met iemand als hij (of zij) ineens in het domein van de BN’ers beland? Dat overkwam Apeldoorner Nard Kwast door zijn deelname aan het populaire programma Project Rembrandt. Met schilderen was hij al bezig en kunst interesseert hem mateloos. Het was zijn zwager die hem attendeerde op de oproep voor het programma.

Over wat er daarna gebeurde en hoe het verder gaat met kunstschilder Nard Kwast kun je komende zaterdag (22 juni) hier op Apeldoorn Direct lezen. We gingen in gesprek en het resultaat geeft een mooi beeld van de man, zijn werk, passie en zijn artistieke struggles. Hij zegt daarover: ,,Ik wil vooral mijn verhaal vertellen en wat dat is, is een zoektocht.” Maar ook: ,,Op werken waar ik zelf het meest mee worstel, krijg ik vaak de meeste reacties.” Lees zaterdag dus veel meer over Nard.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn