RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Medewerkers slachterij Vion gewoon aan het werk

APELDOORN - De medewerkers van slachterij Vion zijn donderdagochtend gewoon aan het werk gegaan. Ze zijn vroeg in de ochtend met touringcars naar het bedrijf gekomen.

Dat kon ook, want het bedrijf heeft zich woensdagavond geconformeerd aan de afspraken die Ton Heerts namens de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland op papier heeft gezet. Hij vroeg de directie van Vion om voor woensdagavond 00.00 uur met een schriftelijke reactie te komen, anders mocht de slachterij niet open.

Met mondkapjes

Onze verslaggever Marc Loeven is vanochtend in Apeldoorn wezen kijken en zag dat de werknemers nu geheel volgens de voorschriften werden vervoerd. Sommigen ook nog in de kleinere busjes.

'In die busjes had de chauffeur een mondkapje op en de één of twee personeelsleden, die keurig op anderhalve meter zaten, hadden ook een mondkapje op.'

Afbeelding
Foto: Omroep Gelderland

Zie ook: 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn