• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

McDrive in Apeldoorn per direct dicht vanwege te lang openblijven

APELDOORN - Wie dit weekend zin heeft in een late night snack kan niet terecht bij de McDonalds aan de Lange Amerikaweg in Apeldoorn. De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland heeft het fastfoodrestaurant per direct gesloten vanwege het overtreden van de sluitingstijd.

Het restaurant zelf zit vanwege de coronamaatregelen dicht, waardoor alleen afhalen via de McDrive is toegestaan. Binnen de noodverordening geldt dat afhaalgelegenheden om 01.00 moeten sluiten. Bij een controle bleek in de nacht van vrijdag op zaterdag dat de McDrive om 01.30 nog open was.

De voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland, burgemeester Ton Heerts van Apeldoorn, heeft zaterdagochtend de opdracht gegeven om het filiaal volledig te sluiten vanwege de overtreding. Maandag zal hij bepalen hoelang de McDrive gesloten blijft. 

Tot die tijd mag niemand het pand en bijbehorend parkeerterrein betreden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00