RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Marktplein van 'volleybalstad' Apeldoorn nu strand: EK beachvolleybal in volle gang

APELDOORN - Het Marktplein in Apeldoorn is omgetoverd tot strand. Deze week is in Apeldoorn het EK beachvolleybal. Apeldoorn profileert zich als dé volleybalstad van Nederland en daar hoort ook beachvolleybal bij.

Waar normaal gesproken marktkramen staan op dinsdagmorgen lopen nu topvolleyballers op zoek naar Europese roem. Op het Marktplein passen zo'n 2000 toeschouwers in het stadion.   

Het Nederlandse duo Dirk Boehlé/Steven van de Velde opende het toernooi. Zaterdag is de kwartfinale, maar de halve finale en de eindstrijd worden in Den Haag gespeeld. 

De tekst loopt door onder de video

Drie jaar geleden werden er op dezelfde locatie in Apeldoorn ook al wedstrijden gespeeld, toen op het WK. In 2016 zagen we de ploegenpresentatie van de Giro en eind vorig jaar Serious Request van radiostation NPO 3FM.

Apeldoorn is een van de vier speelsteden van het sportevenement naast Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn