• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Marcel zoekt schoolvriend met wie hij op het Bartiméus heeft gezeten

.

Hoi,

Mijn naam is Marcel Timmer uit Driebergen. Ik zoek een oude schoolvriend van vroeger. Hij heet Wim Leemkuil en hij woont waarschijnlijk nog steeds in Apeldoorn. Hij woonde destijds hier met zijn ouders, zussen en broer aan de Mesdagstraat. Hij heeft bij mijn in de klas gezeten en op de groep gewoond bij Bartiméus in Zeist. Ik kom graag met hem in contact, want we hebben elkaar 26 á 27 jaar geleden voor het laatst gesproken. En ik zou het leuk vinden om hem weer te spreken als hij dat ook wil. 

Bent u Wim of kent u Wim Leemkuil? Reageren kan hieronder!

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00