RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Mansion24 voegt Viva la Pizza aan het concept toe

APELDOORN - Vanaf maandag 1 juni is het mogelijk om te dineren bij Mansion24 op het Leienplein. Pizza caterings-bedrijf Viva la Pizza strijkt neer als tijdelijke pizzeria bij Mansion24.

Live cooking op het terras
Ter plekke worden de pizza’s bereid in een echte houtoven. Het Italiaanse pop-up restaurant is gedurende de zomermaanden dagelijks geopend. Een diner plekje bemachtigen op het terras of in het café? Reserveren kan online via www.mansion24.com of bel 06 23 24 27 74.

Creatief ondernemen
Simon Giaccotto, eigenaar Viva la Pizza en Robin Batens, eigenaar van Mansion24: ,,Live-cooking op het terras, wat wil je nog meer. Soms moet je gebruik maken van elkaar kwaliteiten om te blijven overleven.  We hebben beiden passie voor vakmanschap, product en creativiteit. Hiermee bundelen we krachten in Coronatijd en maken we het samen voor onze bezoekers nog leuker! Een mooie win/win.”

Over Mansion24
Mansion24 is een winkelbelevenis op het Leienplein. Mannenkleding, kapper, platenwinkel, café en events worden onder één dak gepresenteerd. Deze zomer maakt ook pizzeria ‘Viva la Pizza’ tijdelijk onderdeel uit van het concept. Het restaurant en de winkel zijn alle dagen van de week geopend.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn