RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Mannen betalen niet alles in supermarkt

APELDOORN - Deze twee mannen worden verdacht van winkeldiefstal in Apeldoorn. Weet je wie ze zijn, waarschuw dan de politie.

Camera's leggen op 16 februari twee mannen vast in deze supermarkt. Beiden pakken afzonderlijk van elkaar een winkelmandje en stoppen dezelfde spullen erin.

In een ander gangpad lijken de twee met elkaar te overleggen en pakken een pak drinken. Als de verdachten bij de kassa aankomen zet een van de mannen het pak drinken neer en loopt door zonder iets af te rekenen.

Bekijk de beelden.

Wie zijn deze twee? Bel 0800-6070 of (anoniem) 0800-7000 als je informatie hebt waar de politie mee aan de slag kan. Er is ook een digitaal tipformulier. Vergeet het zaaknummer niet: 2019120031.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn