RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man zwaait met koksmes aan Magnesiumweg

 Opnieuw was het raak in de Apeldoornse Metaalbuurt. Gisterenavond, zaterdagavond 29 januari, spoedde zich 5 politiewagens naar de Magnesiumweg omdat er een man stond te dreigen met een koksmes van zo'n 20 centimeter in zijn hand. Volgens omwonenden had de man ruzie met iemand op het balkon van het appartementencomple

Rond 23.45 uur kwam de alarmerende 112-melding binnen bij de politie. Maar liefst 5 politiewagens kwamen met spoed ter plaatse, waaronder een hondengeleider. De politie hield één man aan. Hij zou volgens omwonenden hebben gedreigd met een koksmes van zo'n 20 centimeter. ,,Hij bleef maar schreeuwen'', meldt een van hen.  

Afgelopen vrijdag, 28 januari, vond er nog een steekincident plaats in hetzelfde appartementencomplex. Toen werd er een bewoner van het complex neergestoken. Hij raakte zwaargewond en werd met spoed overgebracht per ambulance naar het ziekenhuis. De politie hield toen een 36-jarige man aan, zonder vaste woon- of verblijfplaats, als verdachte. 

Of het steekincident en het conflict van zaterdagavond met elkaar in verband staan is nog onduidelijk.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn