RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man wordt wakker in ziekenhuis na straatroof

APELDOORN - Een automobilist wordt wakker in het ziekenhuis nadat hij is beroofd. Het slachtoffer is in de buurt van zijn woning door twee mannen knock-out geslagen.

De inwoner van Apeldoorn heeft een hoofdwond en een gebroken kaak.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

Het is vrijdag 8 januari. De man pakt tegen 17.50 uur zijn auto en rijdt naar huis.

Camerabeelden registreren nog een auto, mogelijk volgt de bestuurder het slachtoffer. Het is een donkere stationwagen, wellicht een Opel Astra.

Auto aan de Gaaiweg

Het slachtoffer parkeert zijn auto in de buurt van zijn huis, aan de Gaaiweg. Plotseling wordt hij knock-out geslagen en beroofd.

De man heeft daarvoor twee mannen met mondmaskers op het trottoir zien lopen, zegt politiewoordvoerder Jop Heinen. Na de beroving is het slachtoffer zijn laptop en horloge kwijt.

De beroving op de Gaaiweg is rond 18.00 uur. De twee mannen die het slachtoffer kort daarvoor ziet, zijn 1 meter 70 à 1 meter 80 lang en dragen op dat moment dus een mondmasker.

Politie: 'Neem contact op'

De politie zoekt dit duo. Maar ook anderen die rond die tijd in de buurt van de straatroof waren en er niets mee te maken hebben, worden verzocht zich te melden. Dat is in het belang van het onderzoek, zegt Jop Heinen.

Iets gehoord, iets gezien? Bel 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld het zaaknummer 2021012499.

Een online tipformulier invullen mag uiteraard ook, ga dan naar deze politiepagina.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn