• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man 'vergeet te betalen' voor twee flessen champagne

SCHERPENZEEL - Wie is deze man die bij slijterij Gall & Gall in Apeldoorn twee flessen champagne meeneemt zonder te betalen?

De man pleegt de winkeldiefstal op woensdagavond 26 augustus. Het 20.40 uur. De bezoeker begroet de winkelmedewerker van Gall & Gall aan het Operaplein en loopt dan met zijn karretje door de winkel. 

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

Hij kiest twee champagneflessen uit en die stopt hij in zijn tas. Vervolgens loopt de man zonder te betalen de winkel uit. 

Weet je wie hij is of heb je andere informatie die de politie kan helpen de zaak op te lossen, aarzel dan niet en bel de tiplijn op 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het zaaknummer is: 2020406356. Er is ook een tipformulier van de politie en dat vind je hier.
 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00