RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

VIDEO | Man valt in 10 meter diep bassin

APELDOORN - Een 23-jarige man uit Drenthe is woensdag in Apeldoorn in een betonnen bassin gevallen van 10 meter diep. Het ongeluk gebeurde bij het pompstation van waterbedrijf Vitens aan de Amersfoortseweg.

Op het terrein worden momenteel werkzaamheden verricht. Volgens een woordvoerder van Vitens viel het slachtoffer aan het einde van de middag in de diepe put toen hij aan het opruimen was. Het gaat om een medewerker van een aannemersbedrijf.

Hoogwerker

De brandweer heeft de gewonde man met een hoogwerker uit het lege waterbassin gehaald. Het slachtoffer is daarna door een traumateam gestabiliseerd, waarna hij met onbekend letsel naar het ziekenhuis is gebracht.

Beelden van de plek van het ongeval (tekst gaat verder onder de video):

'Erg geschrokken'

Volgens de woordvoerder van Vitens was de man bij bewustzijn toen hij werd afgevoerd. 'We zijn erg geschrokken. We staan in direct contact met collega's van hem in het ziekenhuis. Die houden ons up-to-date.'

De Inspectie SZW, de voormalige arbeidsinspectie, onderzoekt de toedracht van het ongeluk.

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn