RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man slaat jongen die besjes naar zijn auto gooit

APELDOORN - Een automobilist heeft dinsdagochtend een klap verkocht aan een jongen die besjes naar zijn auto gooide. Dat gebeurde terwijl de jongen samen met een ander onderweg was naar school in Apeldoorn.

De minderjarigen liepen rond 08.15 uur op de Kobaltstraat. Op hun route naar school gooiden ze besjes naar passerende auto's, meldt de politie.

Getuigen gezocht

Een van de automobilisten kwam achter de jongens aan en stapte uit zijn voertuig. Hij greep een van hen bij de jas en keel en deelde een klap uit.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Wie wat gezien heeft of weet wie de automobilist is, wordt verzocht contact op te nemen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn