• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man opgepakt na mishandeling agent

APELDOORN - Een 55-jarige man uit Apeldoorn is in de nacht van zondag op maandag aangehouden nadat hij tijdens een verkeerscontrole agenten beledigde. Ook deelde hij een klap uit aan een van de agenten.

Net na middernacht zagen politieagenten een auto slingerend over de Arnhemseweg in Apeldoorn rijden. Na een stopteken ter hoogte van de Dubbelbeek bleek de bestuurder, een 53-jarige vrouw uit Apeldoorn, niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Ook had zij geen geldige reden om na 22.00 uur op straat te wezen en bleek de vrouw onder invloed.

Agressief

Tijdens de controle werd de 55-jarige bijrijder agressief. Ook hij bleek onder invloed en kon zich niet legitimeren. Na het uitdelen van een klap aan een van de agenten werd de man meegenomen en overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn

Kijk naar RTV Apeldoorn