• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man in Ugchelen aangehouden voor veroorzaken ongeluk

UGCHELEN - Een 28-jarige man uit Purmerend is dinsdag in Ugchelen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij maandagavond in zijn Audi A3 een ongeval heeft veroorzaakt op de snelweg A10 bij Amsterdam-Noord.

De automobilist reed vermoedelijk door na de aanrijding waarbij drie auto's en een touringcar betrokken waren. De politie kon hem aan de hand van zijn kenteken opsporen. Hij heeft inmiddels een verklaring afgelegd.

Door de aanrijding raakten twee personen gewond. Zij moesten naar een ziekenhuis. De politie vermoedt dat de aangehouden automobilist op de invoegstrook hard heeft geremd, waardoor de kop-staartbotsing ontstond.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn