• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man geboeid afgevoerd na stevige botsing in Apeldoorn

APELDOORN - De politie heeft zaterdag een man meegenomen na een botsing op de Zutphensestraat in Apeldoorn. Even na 15.00 uur botste de man daar in zijn camper op een personenauto, waardoor de bestuurster van de auto gewond raakte.

De vrouw in de personenauto reed vanuit de richting Klarenbeek naar Apeldoorn en wilde de oprit naar de A1 nemen. De camper kwam vanuit tegengestelde richting en kruiste daarbij de personenauto. Door de klap raakte de vrouw in die auto gewond, ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Ambulancepersoneel keek ook de bestuurder van de camper na. Vervolgens nam de politie het over en sloegen agenten de man in de boeien. Agenten ter plaatse stellen dat de bestuurder mogelijk onder invloed was van alcohol of drugs.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn