RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man bekent ook overval op dierenspeciaalzaak

APELDOORN - Een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft de overval op een dierenspeciaalzaak op 7 mei in Apeldoorn bekend. Eerder had hij al de overvallen op een tankstation en een cafetaria in Apeldoorn bekend. Dat meldt de politie.

Enkele dagen na de overvallen op het tankstation aan de Laan van Orden en de cafetaria aan de 1e Wormenseweg vond de overval bij de dierenspeciaalzaak aan de Reigersweg plaats.

In eerste instantie kon de verdachte alleen in verband worden gebracht met de eerste twee overvallen. Via verder onderzoek kon de politie de man ook linken aan de overval op de dierenspeciaalzaak. Het onderzoek wordt afgerond.

Zie ook:

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn