• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Groot onderzoek naar vermiste man (29), politie maakt zich zorgen

APELDOORN - De politie is op zoek naar een 29-jarige man uit Apeldoorn, die al sinds zondag wordt vermist. De politie maakt zich zorgen om de man, omdat hij mogelijk niet vrijwillig is vertrokken.

De Apeldoorner is afgelopen zondag aan het begin van de middag uit zijn woning vertrokken en nooit meer teruggekeerd. Zijn partner maakte dezelfde avond melding van de vermissing.

Schoten gehoord

De politie heeft de afgelopen dagen onderzoek gedaan, maar de man is nog niet gevonden. Hij is zondagmiddag voor het laatst gezien in de omgeving van de Lebuïnuslaan in Deventer. Daar wordt vrijdagmiddag ook uitgebreid onderzoek gedaan. Volgens buurtbewoners zijn er die dag schoten gehoord, meldt een correspondent.

Afbeelding
De vermiste man (29) uit Apeldoorn. Foto: Politie

De politie heeft vrijdag een foto van de vermiste man verspreid. Het gaat om een kale man van 1.70 meter en met een lichtgetinte huidskleur. Hij heeft een gezet postuur en draagt meestal een petje. Op de dag van de vermissing droeg hij een donkerblauwe spijkerbroek, zwarte schoenen en een donkerblauwe jas van het merk Stone Island. Ook had hij een zwart petje op.

Wie meer informatie heeft over zijn vermissing, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Bekijk de beelden:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn