• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Maestro Culturele Pleinmarkt 10 juni 2022

Zonder enige dirigeerervaring nemen 5 Apeldoorners  het tegen elkaar op, op vrijdagavond 10 juni tijdens de Culturele Pleinmarkt. De Culturele Pleinmarkt komt graag in contact met mensen die het leuk vinden om de dirigeerstok in handen te nemen, ervaring of niet.

Deze 5 personen gaan de uitdaging aan om de Big Band Apeldoorn te dirigeren. De Big Band Apeldoorn zal jazzy nummers laten horen waarbij ook geïmproviseerd gaat worden.

De Big band Apeldoorn is onder leiding van de dirigent Arjan Stam. De kandidaten krijgen in de maand mei op maandagavond een paar keer les in het dirigeren.

Op vrijdagavond 10 juni in de Rabozaal van Orpheus nemen vijf Apeldoorners de baton in handen en gaan met elkaar de strijd aan.

Voor deze avond wordt een toegangsprijs gevraagd van 7.50 euro. Website: www.culturelepleinmarkt.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn