RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Beperkt naar het toilet bij Kinderparadijs Malkenschoten

APELDOORN - We mogen weer naar Binky! Vanaf maandag 11 mei opent Kinderparadijs Malkenschoten weer haar deuren voor publiek. Na een sluiting van twee maanden is de speelboerderij helemaal Coronaproof en kunnen gezinnen met jonge kinderen weer volop genieten van de vele speeltuinen en dieren. Ook fijn, beperkt naar het toilet.

Ook beperkt naar het toilet
Remko Schnitger: "Er is voor gekozen om 1 toiletgroep te openen. Deze is bij het Smulterras. Er zal een medewerker verantwoordelijk zijn om te zorgen dat er extra schoon gemaakt wordt en dat er niet te veel mensen naar binnen gaan om de afstand van 1,5 meter te kunnen waarborgen. Daarnaast zijn er extra voorzieningen voor handen wassen en reiniging.

Beperkt aantal bezoekers
Door de maatregelen zijn de binnen gedeeltes zoals de stal, boerderij en bergkapschuur gesloten. Ook de Binkybus zal niet rijden omdat hier geen 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kan worden. Er is ook een beperkt aantal bezoekers dat naar binnen mag.

Tijdsblokken
Om het park te bezoeken dien je op Binky.nl een tijdsblok-ticket gratis te reserveren. Er zijn dagelijks drie tijdsblokken waarbinnen 250 personen worden toegelaten. Ieder tijdsblok duurt twee uur en drie kwartier en na een blok moet iedereen het park verlaten zodat een nieuwe groep bezoekers naar binnen kan. Tijdsblok-tickets zijn enkel geldig als je een betaald abonnement van Binky hebt. Deze is ook op Binky.nl verkrijgbaar en kost éénmalig €10,-. Daarna mag je i.c.m. een tijdsblok-ticket onbeperkt naar binnen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn