RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Luister naar elkaar in de Week van de Dialoog

Wanneer voel jij je thuis? Wat maakt thuis écht thuis? En wanneer voelen we ons thuis in onze stad Apeldoorn? Dit zijn de vragen waar ze over in gesprek gaan. Tijdens het thema van Dit jaar ‘Samen Thuis’ in de ‘Week van de Dialoog.’ In Apeldoorn vindt dat van 29 oktober tot 4 november plaats.

In de Week van de Dialoog luisteren en praten Apeldoornse inwoners met elkaar op diverse locaties in de stad. Dat doen ze op een inclusieve manier. Ze discussiëren niet, maar gaan de dialoog aan. Dat betekent dat er ruimte is voor ieders inzicht, verhaal of mening. Getrainde dialoogbegeleiders faciliteren de gesprekken. Zij zijn getraind op het zorgen voor een open gesprek waar ze van elkaar leren en inzichten willen verbreden. Ideaal voor wie zijn blik wil verbreden en mede-Apeldoorners op een andere manier wil leren kennen.

Kijk op de website www.samenspraakapeldoorn.nl waar er bij jou in de buurt een dialoog wordt georganiseerd. Via de website kun je je ook aanmelden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn