RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lopen over de Veluwe tijdens de Midden-Veluwe wandeltocht

Gek op wandelen? Dan is het misschien slim op zaterdag 2 en zondag 3 maart vrij te houden in je agenda. Dan is namelijk de zesde editie van de Midden-Veluwe wandeltocht. Deze wandeltocht wordt gehouden door de werkgroep Wandeltochten Apeldoorn en omstreken van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn.

Er kan gekozen worden uit afstanden van 5, 10,15 en 20 kilometer. De routes zijn op beide wandeldagen gelijke en zijn met pijlen aangegeven. Nordic walkers zijn ook welkom. Honden mogen meelopen, mits ze aangelijnd zijn. Je kunt wildroosters tegenkomen tijdens het lopen.

De start is bij Van Der Valk hotel Apeldoorn De Cantharel, Van Golsteinlaan 20, Ugchelen. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid vraagt de organisatie om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of op de fiets te komen.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich aanmelden in de Veluwezaal van het Congrescentrum. De starttijden zijn: 20 kilometer start tussen 09.00 uur en 11.00 uur, 15 kilometer tussen 09.00 uur en 12.00 uur, 10 kilometer tussen 09.00 uur en 13.00 uur en 5 kilometer tussen 09.00 uur en 14.00 uur. De kortste afstanden hebben onderweg geen rustplaats voorziening. Om uiterlijk 16.30 uur moeten de deelnemers hun route voltooid hebben.

Meer informatie

Deelname is 4,50 euro per persoon en leden van een erkende wandelsportorganisatie betalen 3,50 euro. Deelnemers die zich voor 28 februari hebben ingeschreven voor de Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn kunnen op vertoon van het inschrijvingsbewijs gratis wandelen. Voor meer informatie kun je kijken op www.4daagseapeldoorn.nl/wandeltochten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn