RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Logeren met je eigen zorgverlener op Groot Schuylenburg

Kinderen en jongvolwassenen met een ernstig meervoudige beperking kunnen vanaf nu een weekendje logeren op woonzorgpark Groot Schuylenburg met hun eigen pgb’er. In Apeldoorn was er nog niet zo’n logeermogelijkheid.

Deze situatie is niet uniek in Nederland, veel gezinnen met kinderen met een zware lichamelijke en verstandelijke beperking zullen dit herkennen. Voor deze kinderen met een ernstig meervoudige beperking, is het mogelijk om met hun eigen pgb’er echt even uit logeren gaan.

Kinderen zijn samen met hun eigen zorgverlener welkom aan de Lobsteinlaan. De locatie wordt overdag gebruikt voor dagbesteding maar in de avond en het weekend staat de locatie leeg. De locatie is voorzien van verschillende gemakken, zoals een tillift in badkamers en algemene ruimtes, snoezelmogelijkheden en een tuin.

Je kunt hier slapen, spelen, eten, wandelen in de natuur en naar de kinderboerderij. Je bent dus even weg uit eigen omgeving, maar met dezelfde begeleiding van de vaste pgb’er. Zo kunnen de ouders en het gezin thuis met elkaar op adem komen en tijd nemen voor elkaar.

Ben je benieuwd of wil je een weekend plannen? Kijk dan op www.sheerenloo.nl/in-de-buurt/onze-woonzorgparken-wijken/groot-schuylenburg/wonen/logeren-met-je-pgber.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn