RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Live verslag van de Midwinter Marathon

APELDOORN – De jaarlijkse Midwinter Marathon komt er weer aan. Duizenden hardlopers hebben zich ingeschreven om zondag 3 februari deel te nemen aan deze hardloopwedstrijd. Omroep Gelderland doet live verslag zodat je niets hoeft te missen van dit koude, maar spannende evenement. De uitzending is ook te zien bij RTV Apeldoorn. 

De Midwinter Marathon wordt op 3 februari voor de 46ste keer georganiseerd en is daarmee het oudste hardloopevenement van Nederland. Bijzondere kenmerken De Midwinter Marathon is in meerdere opzichten uniek. Zo is het winterse evenement nog nooit afgelast waardoor het al jaren onafgebroken plaatsvindt. Daarnaast heeft het evenement een prachtig parcours dat begint en eindigt op de ‘koninklijke’ Loolaan. Tussendoor genieten de deelnemers van de heuvelachtige en beboste omgeving van Apeldoorn. 

Het parcours werd bij meerdere edities voorzien van een flinke laag sneeuw. Ook bijzonder aan de Midwinter Marathon is dat de organisatie geheel in handen ligt van vrijwilligers. Op zondag 3 februari doet Omroep Gelderland tussen 14.30 en 16.00 uur live verslag langs de route en neemt jou mee naar de spannendste momenten uit de hardloopwedstrijd. Met zo’n 15.000 deelnemers belooft het ook dit jaar weer een groot succes te worden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn