RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Live radio uitzending van Paasdienst 2020 vanuit de Grote Kerk

APELDOOREN - Zondag 12 april om 10.00 uur zendt RTV Apeldoorn met een rechtstreekse uitzending de Paasdienst 2020 vanuit de Grote Kerk uit.

Deze dienst is uiteraard zonder aanwezigen, maar met een klein gezelschap bestaande uit de predikant, pianist/organist & vocaal gezelschap van 5 personen.
Alles met inachtneming van de regels en samengebracht in een hoek van de Grote Lege Kerk, naast de kansel.

In verband met het coronavirus zijn de kerkdeuren gesloten. In plaats van de gewone kerkdiensten zijn er internetdiensten. Met deze uitzending wil de Grote Kerk in samenwerking met RTV Apeldoorn de kerkbezoekers en luisteraars een plezier zou doen.

De kerkdiensten zijn vanaf 10.00 te beluisteren via kerkomroep.nl of via de website van de betreffende wijkgemeente.
Werkt de kerkomroep niet? Dit is mogelijk door overbelasting. Probeer het op een gewone radio via FM 87.6 Mhz of kanaal 915 als u Ziggo hebt. De paasviering op paasmorgen wordt ook live uitgezonden op RTV Apeldoorn. Radio 107.1 FM of via de website rtv-apeldoorn.nl/radio/luister-live.

RTV Apeldoorn besteedt in haar donderdagmiddag uitzending rond 14:45 aandacht aan dit onderwerp. Ds. Bert Schüssler zal in het telefoongesprek een nadere toelichting geven op deze bijzondere Paasdienst.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn