• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Line-up Drakenboot in concert bekend

APELDOORN - De complete line-up voor “SMN Post Drakenboot in Concert” is bekend! Op vrijdag 19 juni opent het Grolsch Drakenbootfestival in Apeldoorn de zestiende editie met een groot concert van 7 geweldige bands op 2 grote podia. Het evenement vindt plaats op 19, 20, 21 juni 2020.

Line-up
Zoals het publiek van het Drakenbootfestival gewend is, is de programmering weer breed en leuk voor jong en oud. Op de open-air stage staan achtereenvolgens geprogrammeerd: Davina Michelle, Kraantje Pappie en Chef’Special. In de grote festivaltent zijn shows te zien van Tabitha, Van Dik Hout, Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam. Met deze bands is er wederom een programma samengesteld waar het hele gezin, jong en oud van kan komen genieten.

Op vrijdag 19 juni gaan om 17.00 uur de deuren van het festivalterrein open en staan de foodtrucks klaar met lekkere hapjes en maaltijden. Het programma eindigt om 01.00 uur.

De line-up van de zaterdag en zondag wordt in april bekend gemaakt.  

Kaartverkoop start woensdag 15 januari om 10.00 uur
Om woensdag 15 januari start om 10.00 uur de kaartverkoop. Voor de eerste vroegboekers zijn er 500 "Lucky Bird" tickets. Deze tickets zijn vaak in no-time uitverkocht. Vervolgens komen 1.500 "Early Bird" tickets beschikbaar. Voor de prijzen van deze en voordelige kindertickets zie de website van het festival: www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl.

Ik wil varen
Durf jij het aan en vaar je mee met je bedrijf of buurt/vereniging? De inschrijvingen zijn nog niet geopend. Als je de boot niet wil missen voor de races van 2020, stuur ons dan een bericht met je e-mail en post-adres. In januari/februari ben je als een van de eerste op de hoogte van de inschrijvingsdatum.

Drakenbootfestival
Het Drakenbootfestival wordt sinds 2005 georganiseerd. Van een 1-daags feest met enkel een bedrijvenrace is het festival inmiddels uitgegroeid tot een 3-daags evenement dat in 2019 zelfs 100.000 bezoekers trekt naar het Zwitsalterrein in Apeldoorn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Vibe
19:00 tot 20:00