RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lijsttrekker van WijApeldoorn bekendgemaakt

De nieuwe progressief liberale partij WijApeldoorn heeft de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 bekend gemaakt. Lilian Haak  (de huidige fractievoorzitter van WijApeldoorn) zal voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 de lijst van WijApeldoorn aanvoeren.

Lilian zegt hierover het volgende: ,,Progressief, Lokaal en Liberaal. Drie belangrijke basiswaarden. WijApeldoorn is een lokale partij die vooruit kijkt, die de vrijheid van de mens centraal stelt.”

De partij is tegelijkertijd nieuwe kandidaten aan het werven voor de lijst. Als er Apeldoorners zijn die interesse hebben om politiek actief te worden, kunnen ze mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn