RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Liggend genieten van concert Jan Vayne

Een van Nederlands bekendste pianisten, Jan Vayne, komt op zaterdag 11 mei naar Radio Kootwijk voor een tweetal unieke ligconcerten: om 16.00 en 20.30 uur. Pak je matje of luchtbed uit de kast en kom midden in de natuur aan de vleugel van Jan Vayne liggen.

,,Jan laat de muziek uit zijn vingers stromen en daagt jou als luisteraar graag uit om de richting te bepalen'', meldt de organisatie van het concert. ,,Zo ontstaat iedere keer en compleet unieke en onvergetelijke ervaring. En laat dit nou perfect aansluiten bij deze ligconcerten in Radio Kootwijk. Tijdens de inloop kunnen de bezoekers ideeën of verzoeken opschrijven. Deze lijst zal vervolgens door Jan bij aanvang van zijn ligconcert bestudeerd worden om dit vervolgens (deels) in zijn concert te verwerken.''

Tickets voor het concert zijn te koop via deze website.  

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn