RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lichaam vermiste man (25) gevonden in water Apeldoorn

APELDOORN - In Apeldoorn is zondagavond het lichaam gevonden van de vermiste 25-jarige Dennis Schoonhoven. Dat bevestigt de politie. Zijn lichaam werd rond 19.00 uur gevonden in het water bij winkelcentrum Anklaar. Een zoekactie leverde zondag eerder op de dag nog niets op.

Het lichaam werd rond 19.00 uur gezien en rond 20.30 uur door duikers uit het water gehaald. De plek van de vondst ligt op enkele tientallen meters van de plek waar de vermiste man woensdag voor het laatst werd gezien. Dat was de Action in winkelcentrum Anklaar. De man was even daarvoor weggelopen uit een gesloten afdeling van een instelling voor geestelijke gezondheidszorg aan de Deventerstraat in Apeldoorn.

De omgeving van de waterpartij waarin het lichaam lag, werd na de vondst afgezet met linten en schermen. De politie en brandweer zijn aanwezig.

Beelden van de plek van de vondst. De tekst gaat eronder verder

Misdrijf uitgesloten

De politie bevestigde later op de avond dat het gevonden lichaam inderdaad dat van Dennis Schoonhoven is. Een misdrijf is uitgesloten. Familie van de vermiste man kwam na de vondst al snel naar het Operaplein. Zijn ouders lieten eerder al weten rekening te houden met het ergste.

Zoekactie

Eerder op de dag bleef een zoektocht naar de Dennis nog zonder resultaat. Vijfhonderd mensen zochten in de omgeving en aan de randen van Apeldoorn naar sporen van de man.

Afbeelding
De plek van de vondst aan het Operaplein. Foto: Pim Velthuizen

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn