RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

LHBTQIA+ community in de spotlights bij GIGANT en Orpheus

GIGANT en Theater Orpheus zetten vrijdag 9 en zaterdag 10 december de Regenboog-community van Apeldoorn in de spotlights. Met een afterparty na afloop van de voorstelling van Alex Klaasen op vrijdag in Orpheus en de eerste editie van het LHBTQIA+ feest CRUSH! in GIGANT op zaterdag. 

Op 9 december is het Paarse vrijdag, in dat kader programmeerde Orpheus de voorstelling Snowponies, Een ‘Merrie’ Christmas van Alex Klaasen. ‘Jezelf kunnen zijn’ is een terugkerend thema in de shows van Alex Klaasen. Het theater nodigde middelbare scholieren die zich inzetten voor de GSA (Gender Sexuality Alliance’s) van hun school uit voor de voorstelling.

Ook GIGANT heeft de missie om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. In dat kader houden zij 10 december de allereerste editie van CRUSH!, hét Apeldoornse LHBTQIA+ feest. Veilig dansen op de lekkerste nummers uit de 90’s, 00’s, ’10’s en ‘20’s, omringd door de gezelligste mensen uit de community. Met de naam ‘The Candy Edition’ nodigt het poppodium alle bezoekers uit om in hun meest orirginele outfit te komen.

Meer informatie en tickets

Tickets voor Alex Klaasen zijn verkrijgbaar via Theater Orpheus (prijzen vanaf €31,50). Er begint een voorstelling om 19.00 en om 21.00 uur. Vanaf 20.00 uur is het gratis toegankelijke Vier de Paarse vrijdag in Orpheus met muziek op Podium O55. Na afloop van de tweede voorstelling komen Alex Klaasen en zijn crew tijdens de afterparty een bezoekje brengen aan de GSA leerlingen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn