RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lezing over de toekomst van het Centraal Beheer gebouw

Het Centraal Beheer gebouw in het centrum van Apeldoorn staat al jaren leeg en is ernstig in verval. Velen vinden het spuuglelijk. ‘Een groot betonblok’, zo wordt dit iconische gebouw vaak genoemd.  D66 Apeldoorn houdt binnenkort een lezing over de toekomst van dit gebouw.

Zowel in Nederland als in het buitenland belanden gebouwen van slechts 50 à 60 jaar oud geregeld op de slooplijst. Wat is de schoonheid en toekomstwaarde van gebouwen uit de jaren 60 en 70? En waarom moeten we het dan willen behouden?

 

D66 Apeldoorn wil zich inzetten voor het behoud van dit stukje cultuur in Apeldoorn, dat ten onder dreigt te gaan aan verwaarlozing. Met deze lezing willen ze de verschillende visies van deskundigen horen en met wethouder Peter Messerschmidt debatteren ze over de mogelijkheden voor het in stand houden van dit gebouw.

 

De lezing is op vrijdag 20 oktober in Orpheus Apeldoorn en het programma begint om 15.30 uur met de lezing: Een toekomst voor het Centraal Beheer- gebouw, Apeldoorn. En om 16.30 uur wordt de film The proof of the pudding getoond.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn