RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lezing kerk en slavernij

Stichting Samenspraak houdt op vrijdag 22 september een lezing en dialoog over het onderwerp ‘Kerk en Slavernij’. Door deze lezing wordt het historisch inzicht aangemoedigd.

 

Deze avond biedt een unieke gelegenheid om dieper inzicht te krijgen in de relatie tussen de kerk en het beladen verleden van slavernij. In lijn met het thema van de Vredesweek en als eerbetoon aan het herdenkingsjaar van het slavernijverleden, zal de lezing en dialoog zich richten op het verkennen van dit complexe historische onderwerp en het bevorderen van begrip. De spreker voor de avond is Jeroen Sytsma.

 

De lezing start om 19.30 uur en duurt ongeveer 30 minuten. Daarna is er een korte pauze en aansluitend de dialoog. Om 22.00 is het afgelopen. Het Apostolisch Genootschap aan de Rademakersdonk 801 in Apeldoorn is de locatie voor de lezing. Deelname is gratis. Het is wel nodig om je aan te melden. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn