RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lezing door wereldfietser Frank van Rijn in kasteel Cannenburch

Wereldfietser Frank van Rijn is al ruim 30 jaar onderweg. Hij maakte tochten over de hele wereld. De teller staat op ruim 580.000 kilometer. Meer dan 123 landen heeft hij bezocht en hij schreef inmiddels 15 boeken. Frank doet zijn reputatie als meesterverteller altijd eer aan tijdens zijn boeiende lezingen en voordrachten. Op woensdag 22 maart is hij om 19.30 uur te gast bij kasteel Cannenburch in Vaassen.

Tijdens de lezing vertelt hij over zijn recente belevenissen en in het bijzonder over zijn reis zoals beschreven in zijn laatste boek ‘Een duizend meter hoge kerstboom’. Door toeval kreeg Frank een oud boek over de Maya’s in handen. Toen hij jaren later de kans kreeg, reisde hij per fiets door zuidelijk Mexico en Guatamala om zelf al die Mayaplaatsen te bekijken. 

Naast interessante plekken waren er ook steile bergen te bedwingen, waar hij zijn fiets soms moeizaam omhoog moest duwen. Tijdens ijzingwekkende afdalingen werden de velgen van de fiets door het zware remmen gloeiend heet, wat hem soms voor uitdagende problemen plaatste.

De lezing geeft hij in het ‘Bouwhuis’ op het voorplein van kasteel Cannenburch aan het Maarten van Rossumplein 4 in Vaassen. Toegang kost € 12,50 per persoon. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn